این مولکولهای موجود در شکلات کادویی باراکا دقیقاً چگونه بر بدن شما تأثیر میگذارند؟
در زیر، 9 مزیت سلامتی شکلات تلخ را مشاهده کنید.
1. افزودن مواد مغذی و فیبر
شکلات تلخ که حداقل 70 درصد آن کاکائو است، دارای مقدار زیادی مواد مغذی ضروری است. سرشار از آهن، منیزیم، مس و منگنز است.
همچنین حاوی کلسیم، پتاسیم و روی و همچنین مقادیری از ویتامینهای A، B، E و K است.
به طور متوسط یک تخته شکلات تلخ 100 گرمی حدود 10 گرم (یا 3.5 اونس) فیبر دارد که برای سلامت روده شما مفید است.
بیشتر شکلات های تلخ حاوی مقداری کره کاکائو هستند که منبع اسید اولئیک چربی سالم برای قلب است.
با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید، شکلات همچنین حاوی قند و چربی های اشباع شده است.
2. تامین آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی در برخی غذاها هستند که می توانند به جلوگیری از آسیب به سلول های بدن شما کمک کنند.
پلی فنول ها، مواد شیمیایی دفاعی طبیعی دانه کاکائو، نوعی آنتی اکسیدان هستند.
برخی از پلی فنول ها در طول فرآیند تولید از بین می روند. با این حال، برخی از پودرهای کاکائو آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به میوه های به اصطلاح فوق العاده مانند آکای، زغال اخته، و انار، و همچنین چای و شراب قرمز دارند.
مزایای آنتی اکسیدانی بالقوه شکلات به اندازه کافی قانع کننده است که یک مطالعه فعلی در حال بررسی آنها در مقیاس بزرگ است.