باور عمومی بر این است که مصرف میوه خشک درجه یک تازه می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف میوه های تازه اثر محافظتی قابل توجهی بر روی حفره دهان حلق، ریه و سرطان سینه دارد، اما هیچ اثر قابل توجهی بر روی تخمدان، پانکراس ندارد.
سرطان آندومتر، تیروئید، پروستات، مثانه و سرطان دهانه رحم در این راستا، ما یک تجزیه و تحلیل MR دو نمونه ای بین مصرف میوه تازه به عنوان قرار گرفتن در معرض و 11 سرطان محل خاص به عنوان نتیجه انجام دادیم.
شواهد حاصل از تجزیه و تحلیل IVW نشان داد که هر افزایش مصرف میوه خشک مخلوط تازه با یک توسعه استاندارد به طور معنیداری با 06/35 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان مرتبط بود.
این اساساً با نتیجهگیری پژوهشی سایر محققین همخوانی دارد. جزئیات بیشتر نتایج در شکل تکمیلی 5 و جدول تکمیلی 5 نشان داده شده است.
مطالعه ما نشان میدهد که مصرف میوه خشک سیب قرمز دارای ارزش پیشگیرانه بالقوه در برابر برخی از سرطانهای محل خاص است.
مداخلات در مصرف میوه های خشک ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها کمک کند.
آموزش فعال بهداشتی مبتنی بر مصرف میوه خشک و تنظیم منطقی نسبت رژیم غذایی ممکن است به بهبود کیفیت زندگی انسان کمک کند.
علاوه بر این، اثر محافظتی مصرف میوه خشک بر سرطان های محل خاص کمتر از مصرف میوه تازه نیست.
مصرف میوه های تازه معمولاً تحت تأثیر عوامل فصلی است بنابراین مصرف میوه خشک بسته بندی شده می تواند انتخاب خوب دیگری باشد.
- منابع:
- تبلیغات: