میوه خشک از نظر هزینه، در دسترس بودن و سهولت نگهداری و حمل و نقل نسبت به میوه خشک حبه ای تازه چندین مزیت دارد.
همچنین میتواند جایگزین میانوعدههای ناسالمتر شود که سرشار از قند، نمک و چربیهای اشباع شده است.
با این حال، در عین حال، نگرانی هایی در مورد مصرف بیش از حد منجر به دریافت کالری بیش از حد وجود دارد، زیرا میوه خشک یک شکل میوه “پر انرژی” است.
مطالعات مشاهدهای قبلی نشان دادهاند که خوردن میوههای خشک با فواید سلامتی مرتبط است.
با این حال، شواهد قطعی نیست، زیرا افرادی که بیشتر میوه خشک می خورند، ممکن است به طور کلی رژیم غذایی و سبک زندگی سالم تری داشته باشند.
مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (پن) در پارک دانشگاه، با مقایسه روزهایی که شرکتکنندگان خاص گزارش میکردند میوه خشک میخوردند با روزهایی که هیچ میوهای نخوردند، برطرف شد.
آنها دریافتند که مردم در روزهایی که میوه خشک میخورند، مواد مغذی کلیدی بیشتری از جمله فیبر و پتاسیم را مصرف میکنند. با این حال، آنها کالری بیشتری نیز مصرف کردند.
والری سالیوان از دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ در بالتیمور، MD، می گوید: میوه خشک استوایی حبه ای می تواند یک انتخاب عالی برای یک میان وعده مغذی باشد.
اما مصرف کنندگان ممکن است بخواهند مطمئن باشند که نسخه های شیرین نشده بدون شکر اضافه شده را انتخاب می کنند.
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در ایالت پن در زمانی که او مطالعه را رهبری می کرد.
اندازه سهم همچنین می تواند مشکل باشد زیرا یک وعده میوه خشک از زمانی که آب خارج شده است کوچکتر از یک وعده تازه است.
اما نکته مثبت این است که میوه خشک بسته بندی می تواند به مردم کمک کند تا میوه های بیشتری مصرف کنند زیرا قابل حمل هستند، در قفسه ثابت هستند و حتی می توانند ارزان تر باشند.
- منابع:
- تبلیغات: