قهوه گانودرما موکا جایگاه نخست در بین نوشیدنی ها را گرفت

اختلال مرتبط با آفئین که به طور دیگری مشخص نشده است

هم قهوه گانودرما موکا و هم چای حاوی کافئین هستند، بنابراین ممکن است فواید، خطرات و عوارض جانبی یکسانی داشته باشند.

با این حال، اگرچه مقدار کافئین در هر نوشیدنی می تواند به نوع قهوه یا چای بستگی داشته باشد، به طور کلی، یک فنجان 8 اونس قهوه حاوی حدود 95 میلی گرم کافئین است. فنجان های چای سیاه و سبز با اندازه مشابه به ترتیب حاوی 48 میلی گرم و 29 میلی گرم کافئین هستند.

ممکن است تفاوت هایی در نحوه تأثیر نوشیدن چای و قهوه بر افراد مختلف وجود داشته باشد، بسته به اینکه کدام نوشیدنی را ترجیح می دهند و چه مقدار از آن را مصرف می کنند.

طبق یک مطالعه در سال 2018 که اثرات مثبت مصرف قهوه و چای را با هم مقایسه کرد، تفاوت در فواید به شرح زیر است:

قهوه
قهوه قهوه ممکن است خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و سرطان را به ویژه در زنان کاهش دهد.
قهوه همچنین ممکن است خطر مرگ و میر تنفسی را به ویژه در مردان کاهش دهد.
زنانی که فقط قهوه یا تا 40 درصد چای منبع قابل اعتماد می نوشند ممکن است کمترین میزان مرگ و میر کلی را در اثر شرایط مختلف داشته باشند، اما کسانی که درصد بیشتری از چای می نوشند ممکن است خطر مرگ و میر بیشتری داشته باشند.
چای چای ممکن است خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و سرطان را به ویژه در مردان کاهش دهد.
همچنین، مردانی که 30 تا 50 درصد چای می نوشند، در مقایسه با افرادی که فقط قهوه می نوشند، کمترین خطر مرگ و میر را دارند.
نتیجه کلی این مطالعه این است که قهوه و چای هر دو بسته به مقدار مصرف، فواید خاص خود را دارند و این فواید ممکن است در بین مردان و زنان متفاوت باشد. تفاوت در تأثیر بر اساس جنسیت ممکن است به نحوه تأثیر قهوه بر هورمون های جنسی مربوط باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.