اختلال مرتبط با آفئین که به طور دیگری مشخص نشده است
هم قهوه گانودرما موکا و هم چای حاوی کافئین هستند، بنابراین ممکن است فواید، خطرات و عوارض جانبی یکسانی داشته باشند.
با این حال، اگرچه مقدار کافئین در هر نوشیدنی می تواند به نوع قهوه یا چای بستگی داشته باشد، به طور کلی، یک فنجان 8 اونس قهوه حاوی حدود 95 میلی گرم کافئین است. فنجان های چای سیاه و سبز با اندازه مشابه به ترتیب حاوی 48 میلی گرم و 29 میلی گرم کافئین هستند.
ممکن است تفاوت هایی در نحوه تأثیر نوشیدن چای و قهوه بر افراد مختلف وجود داشته باشد، بسته به اینکه کدام نوشیدنی را ترجیح می دهند و چه مقدار از آن را مصرف می کنند.
طبق یک مطالعه در سال 2018 که اثرات مثبت مصرف قهوه و چای را با هم مقایسه کرد، تفاوت در فواید به شرح زیر است:
قهوه قهوه ممکن است خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و سرطان را به ویژه در زنان کاهش دهد.
قهوه همچنین ممکن است خطر مرگ و میر تنفسی را به ویژه در مردان کاهش دهد.
زنانی که فقط قهوه یا تا 40 درصد چای منبع قابل اعتماد می نوشند ممکن است کمترین میزان مرگ و میر کلی را در اثر شرایط مختلف داشته باشند، اما کسانی که درصد بیشتری از چای می نوشند ممکن است خطر مرگ و میر بیشتری داشته باشند.
چای چای ممکن است خطر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی و سرطان را به ویژه در مردان کاهش دهد.
همچنین، مردانی که 30 تا 50 درصد چای می نوشند، در مقایسه با افرادی که فقط قهوه می نوشند، کمترین خطر مرگ و میر را دارند.
نتیجه کلی این مطالعه این است که قهوه و چای هر دو بسته به مقدار مصرف، فواید خاص خود را دارند و این فواید ممکن است در بین مردان و زنان متفاوت باشد. تفاوت در تأثیر بر اساس جنسیت ممکن است به نحوه تأثیر قهوه بر هورمون های جنسی مربوط باشد.