برای جلوگیری از مصرف بیش از حد کالری و قرار گرفتن در معرض بالقوه زیاد با کادمیوم، بخش های دانه آفتابگردان را اندازه بگیرید.
اگرچه غیر معمول است، اما ممکن است آلودگی باکتریایی دانه های جوانه زده، آلرژی به دانه آفتابگردان و انسداد روده رخ دهد.
تخمه آفتابگردان خام چینی یا به صورت پوسته یا به صورت هسته پوسته شده فروخته می شود.
آنهایی که هنوز در پوسته هستند معمولاً با شکستن آنها با دندان خورده می شوند، سپس پوسته بیرون ریخته می شود.
که نباید خورده شود. این دانه ها یک میان وعده محبوب در بازی های بیسبال و سایر بازی های ورزشی در فضای باز هستند.
دانههای آفتابگردان پوستهدار متنوعتر هستند. در اینجا روش های مختلفی وجود دارد که می توانید آنها را بخورید:
دانه ها را آسیاب کرده و به عنوان پوشش ماهی استفاده کنید. به محصولات پخته شده مانند نان و کلوچه اضافه کنید. یک سیب یا موز را در کره تخمه آفتابگردان آغشته کنید.
تخمه های آفتابگردان ممکن است در هنگام پخت به رنگ سبز آبی در بیایند. این به دلیل یک واکنش شیمیایی بی ضرر بین اسید کلروژنیک دانه و جوش شیرین است.
اما می توانید مقدار جوش شیرین را کاهش دهید تا این واکنش را به حداقل برسانید.
در نهایت، تخمههای آفتابگردان به دلیل محتوای چربی زیاد، مستعد تبشدگی هستند. آنها را در یک ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا در برابر ترشیدگی محافظت شود.
تخمههای آفتابگردان بدون پوست یک میان وعده محبوب هستند، در حالی که انواع پوستهدار آن را میتوان به تعداد انگشتان دست خورد یا به هر تعداد غذا، مانند مخلوط دنبالهدار، سالاد و محصولات پخته شده اضافه کرد.