همانطور که می دانید زیره وحشی نیز راهی برای به دست آوردن فواید سلامتی است. به همین دلیل در ادامه روش تهیه آب زیره در خانه را بیان می کنیم.
مواد:
یک لیوان آب
دو قاشق چایخوری زیره
روند :
آب و زیره را در ظرفی بریزید. حالا با شعله متوسط حدود 5 تا 7 دقیقه بجوشانید. به محض اینکه آب شروع به زرد شدن کرد، شعله را خاموش کنید. بعد از مدتی آن را بنوشید.
از طرف دیگر، دانه های زیره را یک شب در آب نگه دارید. صبح آن را صاف کنید و آب زرد بنوشید. به آب زیره، چای زیره و جوشانده نیز معروف است.
حال این سوال پیش می آید که چگونه می توان دانه های زیره را برای مدت طولانی نگهداری کرد. در ادامه در این مورد می گوییم.
نحوه انتخاب و نگهداری از زیره برای مدت طولانی
زیره یا پودر زیره به راحتی در بازار موجود است.
برخی از افراد نمی دانند چگونه دانه زیره را درست انتخاب کنند و چگونه آنها را به درستی نگهداری کنند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند. در اینجا ما در این مورد می گوییم.
دانه های کامل را به پودر زیره ترجیح دهید، زیرا پودر زیره ممکن است حاوی مخلوطی از سایر ادویه ها باشد. با گذشت زمان ممکن است طعم و عطر آن کاهش یابد.
در صورت نیاز به پودر زیره، می توان از دانه های زیره کامل در خانه پودر تهیه کرد. نه ترس از خیانت در آن وجود دارد و نه ترس از خراب شدن به دلیل ساختن بر طبق مقتضیات.
سعی کنید مانند سایر ادویه های خشک زیره ارگانیک تهیه کنید.
اگر پودر زیره مرغوب مالیده شود بوی خوبی می دهد.
در صورت مصرف دانه های زیره کامل، مطمئن شوید که شکسته نشوند. همچنین نباید رطوبت در آن وجود داشته باشد.
بسته بندی و تاریخ انقضای دانه های بسته بندی شده زیره را بررسی کنید.
پس از خرید، زیره و پودر زیره را در ظرف دربسته و در مکانی تاریک و خشک نگهداری کنید.
اگر بعد از تفت دادن پودر زیره درست کرده اید، آن را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
سه تا چهار روز تازه می ماند، اما به سرعت از آن استفاده کنید وگرنه ممکن است طعم خود را از دست بدهد. همچنین می توان سنگ زنی کرد. به ما اطلاع دهید که زیره چه مضراتی دارد.