گردو در رژیم غذایی
گردو قزوین دارای محتوای چربی بالایی است و به همین دلیل مستعد فاسد شدن است. آجیل ترش ناامن نیستند اما طعم تند و تیز دارند که ممکن است برای مردم ناخوشایند باشد.
نگهداری گردو در پوسته آن در مکانی خنک، تاریک و خشک می تواند ماندگاری آنها را بهبود بخشد.
در یخچال با دمای زیر 40 درجه فارنهایت یا در فریزر زیر صفر درجه فارنهایت نگهداری می شوند و می توان آنها را برای بیش از یک سال نگهداری کرد.
اگر می خواهید آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید، ابتدا آنها را در دمای 0 درجه فارنهایت یا کمتر به مدت 48 ساعت منجمد کنید تا هر آفتی از بین برود.
راهنمایی سریع:
در اینجا چند راه آسان و خوشمزه برای وارد کردن بیشتر گردو به رژیم غذایی آورده شده است:
گردو را روی سالاد بپاشید تا طعم، بافت و ارزش غذایی به آن اضافه شود.
روی سالادها با گردوی خرد شده
گرانولای خانگی با مخلوط آجیل، دانه ها و میوه های خشک و با استفاده از گردو درست کنید.
سس پستو را با گردو درست کنید و با پاستا یا نان تخت استفاده کنید
روی ماست را با گردوی خرد شده و میوه
این دستور العمل های سالم و خوشمزه را که توسط متخصصان تغذیه ثبت شده تهیه شده است، امتحان کنید: